آیا افراد مبتلا به دیابت میتوانند فلوسیترین مصرف کنند؟
افراد مبتلا به دیابت در صورتی که به سرماخوردگی و آنفوآنزا مبتلا شوند ممکن است با مشکلاتی روبرو شوند. در این مقاله قصد داریم نکات و اقدامات لازم برای کنترل بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا را در افراد مبتلا به دیابت بررسی کنیم.
دسترسی سریع به سرفصلهای آیا افراد مبتلا به دیابت میتوانند فلوسیترین مصرف کنند؟
آیا افراد مبتلا به دیابت میتوانند فلوسیترین مصرف کنند؟
خطر ابتلای بیماران دیابتی به سرماخوردگی و آنفلوآنزا
چرا در هنگام سرماخوردگی قند خون بالا میرود؟
کدام علائم را در هنگام سرماخوردگی جدی بگیریم؟
اگر با وجود بیماری دیابت سرما خوردیم چیکار کنیم؟
آیا افراد مبتلا به دیابت میتوانند فلوسیترین مصرف کنند؟
تمام افراد دنیا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبتلا شده و یا خواهند شد. این بیماری همه گیر در فصل سرد افراد بیشتری را درگیر میکند. علائم سرماخوردگی نیز در افراد مختلف متفاوت است و ممکن است از علائم خفیف تا شدید وجود داشته باشد. آنفلوآنزا نیز میتواند به راحتی از طریق استنشاق قطرات سرفه یا عطسهی فرد مبتلا به آنفلوآنزا منتقل شود.
افراد مبتلا به دیابت در صورتی که به سرماخوردگی و آنفوآنزا مبتلا شوند ممکن است با مشکلاتی روبرو شوند. در این مقاله قصد داریم نکات و اقدامات لازم برای کنترل بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا را در افراد مبتلا به دیابت بررسی کنیم.
خطر ابتلای بیماران دیابتی به سرماخوردگی و آنفلوآنزا
سرماخوردگی و آنفوآنزا دو بیماری هستند که به علت وجود ویروسها بروز پیدا میکنند. ویروسهایی که باعث بروز بیماری سرماخوردگی میشوند با ویروسهایی که باعث بروز آنفوآنزا میشوند یکسان نیستند اما هر دو بیماری مسری بوده و میتواند به سایر افراد منتقل شود.
عوارض دیگری مانند ذات الریه نیز میتواند دوره مسری را یک تا دو هفته افزایش دهد. برخی از کودکان نیز میتوانند ویروس آنفلوآنزا را گاهی به مدت دو هفته منتقل کنند.مصرف داروهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا در بیماران مبتلا به دیابت ممکن است منجر به عوارضی مانند ذات الریه شده و طول مدت این بیماری را برای این افراد افزایش دهد.
خطر بستری شدن بعد از سرماخوردگی یا آنفلوآنزا برای افراد مبتلا به دیابت نسبت به سایر افراد ۳ برابر بیشتر است. همچنین خطر بستری شدن در ICU نیز تا ۴ برابر و خطر مرگ بر اثر این بیماری نیز ممکن است تا ۲ برابر بیشتر میشود.بیماری آنفلوآنزا در افراد مبتلا به دیابت میتواند باعث افزایش سطح قند خون شود و در مواردی ممکن است با توجه به عدم تمایل برای غذا خوردن و کاهش اشتها سطح قند خون این افراد افت کرده و کاهش پیدا کند.
مکانیسم دفاعی بدن به گونهای است که برای مقابله با بیماری و عفونت، گلوکز در خون آزاد میشود. حتی با وجود اینکه غذای خود را کنار بگذارید و کمتر غذا بخورید ممکن است این اتفاق رخ دهد.
بیماران دیابتی به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی ریسک بیشتری برای ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا دارند.
جهت مطالعه بیشتر
سرماخوردگی بیماری خطرناکی نیست، این بیماری تنها با کاهش مقاومت بدن زمینه ورود ویروس و باکتری را فراهم میکند پس بنابراین مراقبت به خصوص از نوزادان در طول مدت بیماری امر مهمی است. علائم سرماخوردگی تا ۳ روز پایدار بوده و کم کم از بین میروند اما برخی از علائم مانند گرفتگی بینی ممکن است تا چند روز بعد ادامه پیدا کند. سرماخوردگی در سنین بزرگسال ۷ تا ۱۰ روز طول خواهد کشید و در صورتی که سرماخوردگی با سرفه همراه باشد این مدت به ۱۸ روز افزایش پیدا خواهد کرد.
۱۵ روش درمان سریع سرماخوردگی
چرا در هنگام سرماخوردگی قند خون بالا میرود؟
بدن هر انسانی در هنگام مقابله با بیماری هورمونهایی را آزاد میکند که سطح قند خود افزایش پیدا میکند. انتشار این هورمونها و افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت باعث میشود اثر انسولین کاهش پیدا کرده و کنترل کردن قند خون سخت شود.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ در هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است به مشکلاتی مانند کتواسیدوز دچار شوند. علت این امر جمع شدن بیش از حد اسید در خون است که میتواند تهدیدی برای زندگی باشد.در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که سن بالاتری نیز دارند، قند خون میتواند تا حد زیادی بالا رفته و منجر به کمای دیابتی شود.
آنفلوآنزا با ترشح هورمونهای استرس مانند آدرنالین و کورتیزول در بدن باعث کاهش اثربخشی انسولین میشود. انسولین هورمونی است که مسئولیت کاهش سطح گلوکز در بدن را به عهده دارد.
کدام علائم را در هنگام سرماخوردگی جدی بگیریم؟
در صورتی که بزرگسالان دارای علائم شما شدید باشند و چند روز طول کشیده باشد باید سریعا به پزشک مراجعه کنند. برخی از این علائم که باید جدی گرفته شوند عبارتند از:
- سخت نفس کشیدن
- باقی ماندن سطح قند خون بالاتر از ۱۸۰ میلی گرم در دسی لیتر (mg/dL)
- باقی ماندن سطح قند خون کمتر از ۷۰ میلی گرم در دسی لیتر (mg/dL)
- عدم نگه داشت جامدات و مایعات در بدن
- تب بالای ۳۸ درجه
- اسهال و استفراغ
در کودکان نیز چنانچه موارد زیر را مشاهده کردید بهتر است به پزشک مراجعه کنید:
- مشکلات تنفسی
- درد قفسه سینه یا فشار قفسه سینه
- آبی شدن لبها
- بیاشتهایی نسبت به آب و غذا
- گوش درد
- لرز
- تب ۳۸ درجه یا بالاتر و مداوم
- بدخلقی یا خواب آلودگی بسیار بیشتر از حد معمول
- بدتر شدن علائم
- سرفه هایی با خلط خونی یا رنگ زرد متمایل به سبز
- تهوع و استفراغ مکرر
- گیجی
تفاوت میان ساشه و قرص چیست؟ | آشنایی با ساشه
آیا میتوان از بروز بیماری پارکینسون پیشگیری کرد؟
پاروکستین و تاثیر مهم آن بر درمان افسردگی
اگر با وجود بیماری دیابت سرما خوردیم چیکار کنیم؟
توصیه میشود افراد مبتلا به دیابت در صورت سرماخوردگی مرتب میزان قند خون خود را چک کنند و در صورتی که تغییرات زیادی در میزان قند خون رخ داد به پزشک متخصص مراجعه کنند. ممکن است پزشک در صورتی که قند خون بالایی داشته باشید برای شما انسولین بیشتری را تجویز کند.
تاثیرات مصرف دارو بر قند خون
سرماخوردگی و آنفلوآنزا در بیماران دیابتی نوع ۱ و ۲ شدیدتر از سایر افراد است. کنترل و مدیریت قند خون به دلیل عفونتها، کم آبی بدن و قند موجود در برخی از داروها کمی سختتر شده و ممکن است حال بیمار را وخیمتر کند.
در این دوران بیماران دیابتی برای درمان سرماخوردگی و آنفوآنزا نیاز به مصرف دارویی دارند که برای آنها عوارض و مشکلات را به دنبال نداشته باشد.برخی از داروهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند شربتهای سرفه یا داروهای مایع دیگر باعث افزایش قند خون میشوند.
برای افراد مبتلا به دیابت داروهایی توصیه میشوند که چنین عوارضی را به دنبال نداشته باشد. برای مثال میتوانیم به پودر ساشه فلوسیترین اشاره کنیم که مصرف این دارو هیچ منعی برای بیماران مبتلا به دیابت ندارد.
چرا بیماران دیابتی میتوانند فلوسیترین را مصرف کنند؟
به دلیل وجود فرمولاسیون ویژهای که داروی سرماخوردگی فلوسیترین محصول شرکت ابیان فارمد دارد، افراد مبتلا به دیابت منع مصرفی برای استفاده از این دارو ندارند.
در فلوسیترین از شیرین کنندههای مصنوعی مانند سوکرالوز (Sucralose) استفاده شده است. این ماده شیرینکننده مصنوعی است که وجودش در دارو مشکلی را برای افراد مبتلا به دیابت ایجاد نمیکند.
فلوسیترین داروی مطمئنی برای درمان سرماخوردگی و آنفوآنزا در بیماران دیابتی است.
تاثیر فلوسیترین بر سرماخوردگی بیماران مبتلا به دیابت
ساشه سرماخوردگی فلوسیترین مخصوص افراد بالای ۱۲ سال فرموله شده است. این ساشه به صورت محلولی شفاف و زرد رنگ و با طعم دلنشین لیمو و منتول در داروخانهها عرضه میشود. این محصول ترکیبات مختلفی را در خود جای داده که قرار گرفتن همه آنها در کنار یکدیگر به درمان هر چه سریعتر سرماخوردگی کمک میکند.علاوه براین در ترکیبات این محصول از شیرین کنندهی مصنوعی که مناسب برای افراد دیابتی است استفاده شده است و مشکلی برای افراد دیابتی ایجاد نمیکند.
ساشه فلوسیترین به منظور تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا مثل سرفه، درد و تب در بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال مورد استفاده قرار میگیرد.بدن در زمان بیماری نیاز بیشتری به ویتامینها و مواد معدنی دارد. ویتامین C موجود در ساشه فلوسیترین کمک بزرگی در بهبود علائم سرماخوردگی میکند. علاوه براین وجود منتول در این محصول به بازشدن مجاری تنفسی و رفع سوزش و خارش و بهبود تنفس کمک شایانی میکند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر از پودر ساشه سرماخوردگی به صفحه “فلوسیترین” مراجعه کنید.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
سرماخوردگی از بیماریهای رایجی است که در سال هر فردی را ممکن است چند روز درگیر کند. این بیماری علائمی مانند تب، سرفه، بدن درد و آبریزش و گرفتگی بینی دارد که بدن دلیل بروز برخی از این علائم مقابله سیستم ایمنی بدن با ویروس است.
در صورتی که این علائم شدت زیادی داشته باشند و مدت زیادی در فرد باقی بمانند باید برای درمان به پزشک متخصص مراجعه کنند.
عدم مصرف دارو به صورت خودسرانه در بیماران مبتلا به دیابت ممکن است عوارض شدیدی را به دنبال داشته باشد پس بهتر است به محض مشاهده علائم با پزشک خود تماس بگیرید.
با توجه به اینکه بدن بیماران مبتلا به دیابت سیستم ایمنی ضعیفتری دارد بهتر است در داشتن علائم شدید سرماخوردگی تحت مراقبتهای پزشکی قرار بگیرید.
ازدواج با شخص مبتلا به صرع | صرع مانعی برای ازدواج؟
نقش دپاپکس در درمان اختلالات جنسی آقایان
لوودوپا چیست؟ | نقش لوودوپا در درمان بیماری پارکینسون
تهران، میدان ونک، خیابان خدامی، پایینتر از هتل هما، جنب خیابان ارم، پلاک ۴۲
لینکهای مهم
مجله پزشکی
فرصتهای شغلی
درباره ابیان فارمد
تماس با ابیان فارمد
محصولات ابیان فارمد
محصولات ابیان فارمد
لیکو زینک
لیکو مولتی
دپاپکس
فلوسیترین
لپارسید ۱۲۵
لپارسید ۲۵۰
سیمیوال ۵۰۰
آخرین مقالات پزشکی
بیماری پارکینسون چیست؟ | چه راههای درمانی برای بیماری پارکینسون وجود دارد؟
تفاوت میان ساشه و قرص چیست؟ | آشنایی با ساشه
رژیم غذایی در بیماری پارکینسون | بایدها و نبایدهای رژیم غذایی
لوودوپا چیست؟ | نقش لوودوپا در درمان بیماری پارکینسون
آیا ویتامین باعث جلوگیری از تشنج در افراد میشود؟
مقالات پزشکی پربازدید
صرع چیست و چه علائمی دارد؟ | نگاهی به ییماری صرع
آیا میتوان از بروز بیماری پارکینسون پیشگیری کرد؟
مکمل زینک برای کودکان | تاثیر باورنکردنی زینک در رشد کودکان
ازدواج با شخص مبتلا به صرع | صرع مانعی برای ازدواج؟
نقش دپاپکس در درمان اختلالات جنسی آقایان
شرکت داروسازی ابیان فارمد با تمرکز بر تحقیق و توسعه گسترده و رویکردی مبتنی بر علم و تخصص فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ در صنعت داروسازی کشور آغاز نموده است. ابیان فارمد با بهره گیری از بهترین متخصصین و محققین داخلی و همکاری با شرکای بین المللی خود، همواره در جهت تولید داروهای تخصصی با بالاترین سطح کیفی و منطبق بر استاندارد های جهانی کوشیده است.